Een advocaat bouwrecht in uw omgeving

Schovers Advocatenkantoorkantoor is uw gespecialiseerde advocaat bouwrecht in Utrecht en omstreken. Bent u op zoek naar een geschikte bouwrecht advocaat voor uw bedrijf in Utrecht? Of heeft u een kwestie op het gebied van huurrecht? Dan bent u bij onze advocaten aan het juist adres. We helpen u graag verder en staan voor u klaar als adviseur en bemiddelaar. Wij kunnen u daarnaast ook bijstaan bij civiel rechtelijke procedures en arbitrage zaken. In de omgeving van Utrecht zijn wij uw ideale partner op het gebied van deze verschillende rechtsgebieden.

De gespecialiseerde bouwrecht advocaat van Schovers Advocatenkantoor

De klanten van ons advocatenkantoor zijn zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Utrecht. We richten ons met name op bedrijven in de bouw en techniek. Naast bouwrecht zijn we ook gespecialiseerd in bestuursrecht, ambtenaren – en arbeidsrecht, vastgoedrecht en huurrecht. Al ruim 20 jaar is Schovers Advocatenkantoor de beste keuze voor diverse bedrijven in binnen-en buitenland. Zo heeft ons advocatenkantoor klanten in België, Duitsland en Nederland. We richten ons veelal op installateurs, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, ingenieurs, constructeurs, beleggingsmaatschappijen en woningbouwverenigingen. Wanneer de aansprakelijkheid van een architect bijvoorbeeld aan de orde komt kan een advocaat van Schovers u bijstaan.

Bouwrecht advocaat Utrecht

Onze rechtsgebieden

Als advocatenkantoor richten wij ons op de rechtsgebieden waarmee onze cliënten het meest mee aanraking komen. Heeft uw bedrijf in de regio Utrecht problemen met de verhuurder? Is er een huurprijsverhoging waar u het niet mee eens bent? Wij behandelen huurzaken voor zowel verhuurders van bedrijfsruimtes als voor de huurders van deze ruimtes. Ook als u als particulier een woning heeft gekocht in de buurt van Utrecht en hier geschillen door ontstaan, staan wij voor u klaar. Heeft de woning houtrot of ernstige schimmelvorming? Schakel dan gerust een advocaat bouwrecht bij ons in om u te adviseren en ondersteunen in het proces.

De helpdesk voor bedrijven in regio Utrecht

De bedrijvenhelpdesk is een unieke service van ons kantoor voor bedrijven in en rondom Utrecht. Wanneer u spoedeisende kwesties heeft kunt u hier terecht voor een juridisch adviesgesprek. Deze helpdesk is zelfs buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Ook als particulier kunt u gebruik maken van onze extra services. Zo is er op maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur het gratis inloopspreekuur op ons kantoor. U kunt tijdens dit spreekuur met onze bouwrecht advocaat in Utrecht bespreken wat het conflict is en hoe u het zo snel mogelijk kunt afhandelen.