Advocaat bouwrecht bij Schovers Advocatenkantoorkantoor

Advocatenkantoor Schovers is al ruim achttien jaar voor veel verschillende bedrijven in binnen- en buitenland de ideale partner op het gebied van bouwrecht. Iedere advocaat bouwrecht binnen ons kantoor beschikt over ruime kennis van en ervaring met het bouwrecht. Ook de praktische bijzonderheden van dit recht vormen voor Schovers Advocatenkantoorkantoor geen probleem.

De klanten van Schovers Advocatenkantoorkantoor

Wij richten ons op bedrijven die werkzaam zijn in de bouw en techniek maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor advies, bemiddeling en civiele procedures bij de rechter. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België en Duitsland en zijn veelal architecten, ingenieurs, installateurs, constructeurs, industrie, beleggingsmaatschappijen, aannemers, bouwcombinaties, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Huurt u bij ons een advocaat bouwrecht in? Dan weet u zeker dat uw bedrijf een betrouwbare partner heeft aan ons. Ook uw privékwesties zijn bij ons in vertrouwde handen.

Advocaat bouwrecht

Civiel bouwrecht

De advocaat die u bij ons kantoor inhuurt is, naast gespecialiseerd in de wettelijke van toepassing zijnde regels, ook van de specifieke voorwaarden die geregeld van toepassing zijn goed op de hoogte. Wij helpen u graag verder met onder andere:

  • Aannemingsovereenkomsten
  • Aanbestedingen
  • Aansprakelijkheid voor gebreken
  • Appartementsrechten
  • Arbitrage
  • Architectenrecht
  • CAR-verzekering
  • Bouwgebreken
  • Bouwfouten

Op al deze gebieden staan wij voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe woning gekocht en heeft u last van een lekkage? Of zit er asbest in het huis dat u heeft gekocht? Is er schimmelvorming in uw huis aanwezig? Of zijn de deurposten aan het rotten? Een advocaat van Schovers Advocatenkantoorkantoor staat u bij al deze gevallen graag bij.

Publiek bouwrecht

Niet alleen op civiel gebied is ons kantoor de ideale partner. Ook als het gaat om publiek recht kunt u bij ons terecht. Het kan hierbij gaan om bouwvergunningen, bezwaar- en schorsingsprocedures, bestemmingsplannen, handhavingsprocedures, schorsingsprocedures en planschade procedures. Een advocaat bouwrecht van ons kantoor is hiervoor de juiste keuze.

Vastgoedrecht

Ook een advocaat voor uw kwesties op het gebied van vastgoed, vindt u bij ons kantoor. We helpen u bijvoorbeeld graag met het opstellen of beoordelen van koopcontracten, zijn uw hulp bij aansprakelijkheidskwesties na verkoop, kijken met u mee bij boeteclausules, zijn gespecialiseerd in dubbele verkoop van onroerend goed, grensgeschillen en appartementsrechten.

Wilt u meer informatie over ons kantoor en onze advocaten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail.