De bouwrecht advocaat van Schovers Advocatenkantoorkantoor

Heeft u een geschil over uw woning dat u graag opgelost wilt hebben? Of bent u op zoek naar een goede bouwrecht advocaat die u bij staat bij uw civiele procedure bij de rechter? Een advocaat van Schovers Advocatenkantoorkantoor is dan de ideale keuze voor u. We zijn al ruim achttien jaar de betrouwbare partner op het gebied van advocatuur en bouwrecht en hebben alleen maar gespecialiseerde advocaten in dienst.

Waarom een bouwrecht advocaat van Schovers?

Op het gebied van bouwrecht zijn de advocaten van ons kantoor de juiste keuze. Ze beschikken allemaal over een ruime kennis, expertise en ervaring van deze rechtsvorm. U kunt hierbij denken aan de wettelijke van toepassing zijnde regels maar ook aan de specifieke voorwaarden die vaak van toepassing zijn. Een advocaat van ons kantoor staat voor u klaar met:

  • Advies
  • Bemiddeling
  • Arbitrage
  • Hulp bij civiele procedures bij de rechter

Bouwrecht advocaat

We behandelen veel geschillen die zijn ontstaan na de verkoop of koop van een bestaande woning. Het komt regelmatig voor dat na de koop of verkoop geschillen ontstaan met betrekking tot gebreken aan de verkochte woning. Heeft u bijvoorbeeld last van houtrot, lekkages, ernstige schimmelvorming? Of zijn de kozijnen verrot? Niets is zo vervelend als een geschil om uw pas gekochte huis. Daarom kunt u een bouwrecht advocaat van ons kantoor inhuren om deze problemen samen op te lossen.

De bouwrechtsgebieden van ons kantoor

Ons kantoor is gespecialiseerd in civiel en publiek recht op het gebied van bouw. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht. Bij het publieke gedeelte staat een advocaat van ons u graag bij in diverse kwesties, zoals: bouwvergunningen, planschadeprocedures, handhavingsprocedures, bestemmingsplannen, anticipatieprocedures en bezwaar- en schorsingsprocedures.
Op het gebied van civiel bouwrecht kunnen wij u helpen bij aanbestedingen, aansprakelijkheid voor gebreken of garanties, appartementsrechten, arbitrage, architectenrecht, bestekgeschillen, bouwgaranties of fouten, bouwgebreken, bouwtijdoverschrijdingen of de CAR-verzekering.

Een advocaat voor huurrechtkwesties

Een advocaat van Schovers Advocatenkantoorkantoor kunt u ook inhuren bij kwesties over huurrecht. We behandelen huurzaken voor verhuurders en huurders van bedrijfsruimten en van woonruimten. Hierbij kunt u denken aan huurcontracten, gebrekenregeling, renovatie of onderhoud, beëindiging, ontbinding en opzegging huurovereenkomst en wanprestaties bij de huurovereenkomst.

U bent op ons kantoor op maandagavond tussen 18:30 uur en 20:00 uur van harte welkom op het gratis spreekuur. Heeft u een conflict dat u wilt bespreken? Of wilt u een conflict voorkomen? Kom dan gerust langs bij ons kantoor.