Schovers Advocatenkantoorkantoor is de beste rechtspartner

Is er recent een bouwproject afgerond voor uw bedrijf of in uw privésituatie en zijn hierdoor geschillen ontstaan? Wilt u weten wanneer de architect aansprakelijk is, wanneer de aannemer aansprakelijk is en wanneer u zelf de verantwoordelijkheid heeft? Kom dan eens langs bij Schovers Advocatenkantoorkantoor, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in rechtsvormen op het gebied van bouweb, huren, besturen, vastgoed, arbeid en ambtenaren. De aansprakelijkheid van de architect is bijvoorbeeld ook één van onze pijlers.

De klanten van Schovers Advocatenkantoorkantoor

Ons kantoor is al jaren de huisadvocaat van verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de techniek of in de bouw. We hebben zowel particulieren als bedrijven als klant bij ons kantoor. De cliënten zijn internationale en nationale bedrijven. We richten ons met name op bedrijven die betrokken zijn bij bouwprocessen zoals architecten, constructeurs, ingenieurs, projectontwikkelaars, bouwcombinaties, aannemers, installateurs, beleggingsmaatschappijen en woningbouwverenigingen. Komt u wel eens in aanraking met kwesties over de aansprakelijkheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Aansprakelijkheid architect

De aansprakelijkheid van de architect

Bij een bouwproject is de architect een belangrijk onderdeel binnen het proces. Hij of zij maakt het ontwerp van het bouwproject en werkt deze uit in bestektekeningen. Bij het ontwerpen van de werktekeningen is de architect ook vaak betrokken. Daarnaast fungeert een architectenbureau regelmatig als toezichthouder bij de uitvoering van het bouwproces.

Wij zijn gericht op bouw-, vastgoed- en huurrecht en komen daardoor regelmatig in aanraking met de aansprakelijkheid van de architect. Een architectenbureau heeft veel verantwoordelijkheden. Wanneer er een geschil ontstaat krijgt de architect vaak, al dan niet terecht, de schuld. Wilt u weten of u de architect verantwoordelijk kunt houden?Wij kunnen u hierbij verder helpen.

Civiel bouwrecht en de aansprakelijkheid van de architect

Al onze advocaten zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwrecht en kunnen u als architect helpen bij zaken met betrekking to de aansprakelijkheid.
Daarnaast geven we bedrijven en particulieren advies, we kunnen bemiddelen en kunnen u bijstaan bij civiele procedures bij de rechter. We staan voor u klaar met betrekking tot het architectenrecht, de aansprakelijkheid voor gebreken of garanties, bouwgaranties of bouwfouten, bouwgebreken en aanbestedingen.

U kunt ons bereiken via de e-mail, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. Of kom een langs op ons spreekuur op maandagavond. Deze inloopavond vindt plaats tussen 17:00 uur en 19:00 uur en is gratis.