Zoekt u advocaten gespecialiseerd in bouwrecht?

Al ruim achttien jaar is advocatenkantoor Schrovers de huisadvocaat van diverse bedrijven in de bouw en techniek en een betrouwbare partner op het gebied van bouwrecht, huurrecht, vastgoedrecht, bestuursrecht en ambtenaren- en arbeidsrecht. Gevestigd in Prinsenbeek, bij Breda, worden zowel bedrijven als particulieren uit binnen- en buitenland dagelijks geholpen met juridische kwesties. De bouwrecht advocaten die bij ons in dienst zijn, zijn professionele vakmensen die u graag verder helpen.

Cliënten in binnen- en buitenland

Onze klanten bevinden zich met name in Nederland, België en Duitsland. Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw komen veelal bij ons kantoor. Ook particulieren die problemen hebben met hun pas gekochte woning of met hun huurwoning komen.

Onze klanten zijn voornamelijk aannemers, architecten, constructeurs, ingenieurs, installateurs, beleggingsmaatschappijen en woningbouwverenigingen. Schovers Advocatenkantoorkantoor richt zich op de specifieke rechtsgebieden waarmee deze cliënten in aanraking kunnen komen. Zoek dus niet langen naar bouwrecht advocaten maar maak een afspraak met Schovers Advocatenkantoorkantoor.

Bouwrecht advocaten

Bouwrecht advocaten

Goede bouwrecht advocaten zijn doorgaans specialisten. Het bouwrecht is één van de belangrijkste specialisaties van Schovers Advocatenkantoorkantoor. Schovers Advocatenkantoorkantoor heeft een grote kennis van, en ervaring met bouwrecht. We zijn altijd op de hoogte van de wettelijke regels op het gebied van bouwrecht en ook van de specifieke voorwaarden die met enige regelmaat van toepassing zijn.

Het civiele en het publieke bouwrecht

Het bouwrechtsgebied is onder te verdelen in het publieke en civiele gedeelte. Zoekt u advocaten die in beide gedeelten gespecialiseerd zijn, dan zit u bij Schovers Advocatenkantoorkantoor goed. Bij het publieke rechtsgebied kunt u denken aan hulp bij de bouwvergunningen, handhavingsprocedures, anticipatieprocedures, bestemmingsplannen en bezwaar- en schorsingsprocedures. Het civiele gedeelte is gericht op onder meer arbitrage, bouwgaranties of – fouten, bouwgebreken, bestekgeschillen, appartementsrechten, aansprakelijkheid voor gebreken of garanties, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten en de CAR-verzekering.

U kunt ons kantoor inschakelen wanneer u net een nieuw huis heeft gekocht en u erachter komt dat er een aantal gebreken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verrot kozijn, lekkages bij het plafond, schimmelvorming of houtrot. Daarom kunt u op ons rekenen en komen wij u graag uit de brand helpen met dergelijke kwesties.

Hulp bij het aanvragen van vergunningen

Onze advocaten staan u bij met advies, bemiddeling en bij civiele procedures bij de rechter. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bestuursrechtelijke kwesties. Wanneer u bijvoorbeeld een vergunning nodig heeft voor de bouw van een schutting of van een schuur en u kunt hier hulp bij gebruiken.