Juridische bouw- en arbeidsrecht kwesties in Rotterdam

Woont u in of in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar een goed advocatenkantoor dat u verder kan helpen in bouwrechtskwesties? Heeft u net een woning gekocht en zijn er gebreken? Heeft u een geschil met de verhuurder van uw huis? Of bent u het niet eens met de huurverhoging? Bij al deze kwesties kan een advocaat bouwrecht van Schovers Advocatenkantoorkantoor u goed van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar op de gebieden van vastgoed-, bouw-, huur-, bestuurs- en arbeids- of ambtenarenrecht. Bouwrecht advocaten hebben in dit specifieke rechtsgebied de ervaring die u zoekt.

Bouwrecht advocaat Rotterdam

De specialist in bouwrecht in Rotterdam

Ons kantoor is veel actief in de buurt van Rotterdam en is al sinds achttien jaar de huisadvocaat bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. We hebben voornamelijk klanten op het gebied van bouw en techniek en richten ons op Belgische, Duitse en Nederlandse bedrijven zoals:

  • Woningbouwverenigingen
  • Ingenieurs
  • Constructeurs
  • Architecten
  • Installateurs
  • Bouwcombinaties
  • Aannemers

Avies, bemiddeling en civiele procedures

Een bouwrecht advocaat in Rotterdam vindt u bij ons kantoor. We hebben ruime kennis en ervaring met de theoretische en praktische bijzonderheden van het bouwrecht. We zijn specialist op het gebied van advies, bemiddeling, civiele procedures bij de rechter en arbitrage. Ook kunnen wij u ondersteunen wanneer bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van de architect aan de orde is.

Civiel en publiek bouwrecht in de omgeving Rotterdam

We richten ons op zowel civiel als publiek bouwrecht. Civielrechtelijke kwesties zijn bijvoorbeeld aanbestedingen, omgevingsvergunningen en vertragingsclaims. Bij publiek bouwrecht kunt u denken aan bouwvergunningen, bestemmingsplannen en handhavingsprocedures.

Particulieren

Bij het kopen of verkopen van uw woning komt vaak behoorlijk wat kijken. Wanneer er kwesties zijn die een bouwrecht advocaat vereisen kunt u bij ons kantoor goed terecht. Ook op vastgoedrecht gebied bieden wij graag een helpende hand. Zo kunt u op ons kantoor een koopcontract laten opstellen of beoordelen, zijn wij gespecialiseerd in grensgeschillen, appartementsrechten en dubbele verkoop van onroerend goed.
Daarnaast behandelen we ook huurzaken voor verhuurders van bedrijfsruimten en huurders van deze ruimten. Ook staan onze advocaten klaar voor zaken die betrekking hebben op de huur en verhuur van woonruimten. U kunt bijvoorbeeld voor huurcontracten, renovatie of onderhoud, huurprijsverlaging- en verhoging en ontbinding van de huurovereenkomst contact opnemen met ons.