Bouwrecht advocaten nodig in de omgeving van Den Haag?

Bent u opzoek naar een goede advocaat bouwrecht in de buurt van Den Haag om bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van een architect vast te stellen? Schovers Advocatenkantoorkantoor is gespecialiseerd in bouwrecht en andere rechtsgebieden. Bestuursrecht, vastgoedrecht, huurrecht, arbeids- en ambtenarenrecht zijn de rechtsgebieden waarvoor u bij onze advocaten terecht kunt. We behandelen veel geschillen die ontstaan zijn na de koop of verkoop van een bestaande woning. Wij kunnen u de juist hulp bieden bij al deze rechtsgebieden en hebben vooral gespecialiseerde bouwrecht advocaten in dienst.

Het advocatenkantoor in de regio Den Haag

Voor bedrijven in de bouw en techniek is ons bedrijf in de regio Den Haag al jarenlang de ideale partner. Als huisadvocaat van diverse nationale en internationale bedrijven zijn wij al ruim 20 jaar actief op het gebied van bouwrecht. Onze cliƫnten zijn onder andere aannemers, woningbouwverenigingen, beleggingsmaatschappijen, architecten en ingenieurs. We richten ons op de rechtsgebieden waarmee deze klanten regelmatig in aanraking komen.

Bouwrecht advocaat Den Haag

Focus op bouwrecht

Wanneer u een woning koopt en erachter komt dat er uw woning niet orde is, wilt u dit graag zo snel mogelijk oplossen. De aansprakelijkheid van de architect kan hierbij bijvoorbeeld van belang zijn. Een bouwrecht advocaat kan u dan goed verder helpen. Is er asbest in de woning aanwezig, zijn de kozijnen verrot? Is er een lekkage? Dan is het handig om een advocaat bouwrecht in de arm te nemen om uw recht te halen.

Civiel bouwrecht in omgeving Den Haag

We hebben brede kennis en ruime ervaring op het gebied van civiele bouwrecht. Daarnaast kunt u ook voor praktische bijzonderheden van het bouwrecht bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor de specifieke voorwaarden die van toepassing zijn in het recht. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in de vorm van advies, bemiddeling, arbitrage of civiele procedures.

Publiek bouwrecht

Ook voor publiek bouwrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u bijstaan als u bijvoorbeeld een bouwvergunningen wilt regelen of een bestemmingsplan wilt indienen? Ook met planschade procedures kunnen bouwrecht advocaten u helpen.

Overige rechtsgebieden

De advocaten van ons advocatenkantoor staan ook voor uw klaar als u ambtenaren- of arbeidsrecht kwesties heeft. We bieden zowel de overheid als individuele ambtenaren adviezen. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij arbeidsconflicten.

 

Bent u op zoek naar juridisch advies en wilt u bijvoorbeeld meer weten over de aansprakelijkheid van uw architect in Den Haag? Wacht niet langer en neem gerust contact op met onze advocaat bouwrecht of andere advocaten van ons veelzijdige advocatenkantoor in Den Haag