Schovers Advocatenkantoorkantoor in Breda is specialist op het gebied van bouwrecht

Schovers Advocatenkantoorkantoor is de huisadvocaat van (industriële) bedrijven en is met name werkzaam in de bouw en techniek. Ons kantoor werkt voor zowel bedrijven als particulieren. We richten ons op Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven. In de omgeving van Breda is Schovers Advocatenkantoorkantoor een begrip. Wanneer u bijvoorbeeld een advocaat bouwrecht nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwrecht advocaten in Breda

Schovers is gespecialiseerd in bouwrecht, maar ook onderwerpen op het gebied van vastgoedrecht, huurrecht, bestuursrecht en arbeids-en ambtenarenrecht zijn van toepassing op ons kantoor. Onze bouwrecht advocaten staan voor u en uw bedrijf klaar om u verder te helpen. Bent u op zoek naar een bouwrecht advocaat in de buurt van Breda? Ons kantoor is dan de geschikte partner.

Bouwrecht advocaat Breda

Waar staat Schovers Advocatenkantoorkantoor in Breda voor?

We zijn al ruim achttien jaar voor vele bedrijven de juiste partner. We hebben veel cliënten in de bouwwereld. Aannemers, bouwcombinaties, installateurs, projectontwikkelaars, architecten, constructeurs, ingenieurs, industrie, beleggingsmaatschappijen en woningbouwverenigingen komen bij ons voor hun geschillen. We richten ons op de specifieke rechtsgebieden waarmee onze cliënten in aanraking kunnen komen. Wilt u de aansprakelijk van de architect bijvoorbeeld aan de kaak stellen? Wij helpen u verder.

Bouwrecht in Breda

Ons kantoor in Breda heeft een ruime kennis van en ervaring met het bouwrecht. Daarnaast weten we ook veel van de praktische bijzonderheden van het bouwrecht. Het gaat hierbij zowel op de wettelijke van toepassing zijnde regels en specifieke voorwaarden die in deze sector van toepassing zijn. We zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Aannemingsovereenkomsten
  • Architectenrecht
  • Bouwgaranties
  • Bouwgebreken
  • Opleveringskwesties
  • Omgevingsvergunningen
  • Overschrijding van bouwsomlimieten

We behandelen geschillen die zijn ontstaan na de verkoop of koop van een woning. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw pas gekochte woning lekkages blijkt te hebben of is er asbest aanwezig in de woning. Ook houtrot of ernstige schimmelvorming in het huis dat u hebt gekocht of net hebt verkocht, zijn vervelende kwesties. Wanneer er bodemvervuiling is of de kozijnen verrot blijken te zijn, is het een fijn idee om een advocaat in te kunnen huren. In zulke gevallen staan wij in Breda voor u klaar om u bij te staan.

Gratis inloop uur in ons kantoor

We zijn ervan overtuigd dat een juridisch probleem in het beginstadium makkelijker en goedkoper op te lossen is dan na een langdurig conflictperiode. Daarom bieden we op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur een gratis avondspreekuur waarin u een conflict kunt komen aankaarten en om advies kunt vragen.