Bouwrecht advocaten in Den Bosch en omgeving

Heeft u onlangs een woning gekocht of verkocht en zijn er hierbij geschillen ontstaan? Dan kunt u in de regio van Den Bosch terecht bij Schovers Advocatenkantoorkantoor. Onze advocaat bouwrecht staat u graag bij wanneer er problemen rondom het bouwrecht in Den Bosch zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de aansprakelijkheid van de architect of makelaar. Ook voor vastgoedrecht, bestuursrecht, huurrecht en arbeidsrecht en ambtenarenrecht kunt u bij onze advocaten terecht. Wij zijn gespecialiseerd in deze rechtsgebieden en staan graag voor u klaar.

Een betrouwbare partner

Veel bedrijven in de bouw en techniek zien Schovers Advocatenkantoorkantoor als een betrouwbare partner in de omgeving van Den Bosch. Vanwege onze specialisaties op vooral het gebied van bouwrecht, komen klanten met kwesties binnen deze problemen naar ons advocatenkantoor toe. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Onze zakelijke klanten bevinden zich zowel in het binnen- als in het buitenland. Voor een aantal organisaties zijn wij zelfs al jaren de huisadvocaat. Onze werkzaamheden zijn gericht op Belgi√ę, Duitsland en Nederland. Onder onze zakelijke klanten bevinden zich met name installateurs, architecten, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en constructeurs.

Bouwrecht advocaat Den Bosch

Onze klanten hebben allemaal hun eigen wensen en voorkeuren en daar kunnen onze bouwrecht advocaten door hun jarenlange ervaring goed op inspelen. Zo is de aansprakelijkheid van een architect bijvoorbeeld een onderwerp die onze advocaat bouwrecht aanpakt. Ook wanneer uw pas gekochte woning lekkages of verrotte kozijnen heeft kunt u bij onze bouwrecht advocaten terecht. Wij geven advies, we bemiddelen en staan u bij in civiele procedures en arbitrage zalen bij de rechter.

De rechtsgebieden van onze advocaten

Heeft u vragen over de huurverhoging van uw woning? We behandelen huurzaken voor huurders en verhuurders van zowel bedrijfsruimten als van privéwoningen. Wilt u uw huurovereenkomst opzeggen en kunt u daar hulp bij gebruiken? Of wilt u duidelijkheid over de aansprakelijkheid van uw architect in Den Bosch? Onze bouwrecht advocaat staat voor u klaar in de omgeving van Den Bosch.

Gratis spreekuur bij ons advocatenkantoor

Wanneer u een juridisch probleem heeft dat nog in het beginstadium is, is het makkelijker en goedkoper door onze advocaat op te lossen dan wanneer het conflict al langer loopt. Daarom hebben onze advocaten iedere maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur een gratis avondspreekuur in de regio Den Bosch. Hierin kun u met een ervaren advocaat spreken en krijgt u advies van ons. Dat kan over bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw architect, maar ook op allerlei andere zaken op het gebied van bouwrecht en andere rechtsgebieden Na dit gesprek kunt u inschatten in hoeverre u zelf actie kunt ondernemen of dat u voor uw geschil een bouwrecht advocaat in Den Bosch of andere specialist de arm zal moeten nemen.